Goisti pokračují

Jak jsem avizovala nedávko, goistický klub, zasedající každou středu v budově zvané Kokos, mimo jiné sídle ČVUT, se utěšeně rozrůstá. A to nejen počtem členů, ale i jejich stoupajícími ratingy. Nedávno jsem měla tu čest být přítomna jedné ze schůzek (ano, byla jsem donucena i ke hře, a musím s radostí poznamenat, že všichni účastníci jsou k začátečníkům velmi milí a buzerovat Vás začnou až v momentě, kdy pozorují, že by z Vás něco mohlo být XD…).

Chlapci (pouze chlapci, ale dámy, neostýchejte se!) mají za sebou dvě dle jejich slov úspěšná a přínosná soustředění, okořeněná výhrou Jana Šimary v mistrovství Evropy (ten mezi ně samozřejmě nepatří, ale viditelně je namotivoval XD). V současné době se připravují na počátek nového školního/pracovního roku, ale z goistického pohledu je akcí číslo jedna významný turnaj v Brně, který se koná již příští víkend a jeho součástí je i mistrovství Evropy, tentokrát však žen (tuším, že chlapcům se tam prostě nemůže nelíbit).

S prezentací jejich aktivit a hráčských dovedností se můžete setkat i na zářijovém Jikanu, neboť jeden z hlavních aktérů a zároveň vedoucí klubu má na starosti herní sekci :) .

Sia

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*