Prázdninové anime

No tak jo, přiznejme si to, sice je ještě spooousta času XD!, ale prázdniny se nám pomalu chýlí ke konci, tak si užijte zbytek a těšte se do školy, která přinese nové výzvy a zážitky :) . O tom však mluvit nechci :) … Psala jsem, že jako prázdninové anime jsem zvolila Kaleido Star – ještě zbývá pár dní a mě chybí pět dílů, Sora se jde učit Andělské číslo a Leon s Yurim jsou čím dál tím hezčí.

Tohle anime je vůbec první, které jsem viděla (nepočítaje jeden nejmenovaný žánr) a nepochybuji, že má na svědomí mou neuhasínající lásku a věrnost k tomuto možná doživotnímu koníčku :) . Sleduji ho tak počtvrté a stále tam nevidím jedinou chybu… Jasně, za nějakou dobu na něj budu třeba stará, ale zatím je jednou za rok, za dva to nejlepší, čím můžu svojí náladu obohatit… Opravdu to stojí za to, hlavně pro dívky, i když znám i mnohé chlapce, co ráno pijí z hrníčku se Sorou a čas od času si na tenhle malý zázrak vzpomenou. Nemusíte přemýšlet, nic řešit, děje tu je až dost, ale hezky plynule, srozumitelně, s anglickými titulkami nepotřebuje středně pokročilý slovník a padesát dílů uteče jako nic. Obrovsky doporučuju!



- tohle AMV krásně vyjadřuje mnoho emocí, co z anime srší, navíc v pozadí slyšíte jeden z openingů :)



- je to taková lehká romantika, ale mě osobně tady strašně vyhovovalo, že když ji tu vidět nechcete, snadno si vyargumentujete, že tam vlastně neni, případně si ji vymyslíte s jiným párem XD…



 

 

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*