Taková malinká stagnace

Aneb úplně to tu nežije, jo :D ? Byste totiž nevěřili, jak je těžký vést blog, kde nemůžete řešit žádný osobní věci! Je to extrémně těžký, a tu extrémnost si teď ještě znásobte vaším oblíbeným číslem (pokud je vyšší než deset, jinak to není dostatečný), protože pro mě je to speciálně náročný :D

No, něco se každopádně děje. Jikan se blíží, zatím plánujeme, existuje obecný seznam aktivit, anketa ohledně turnajů, prostě takové ty základy, na kterých to pak postavíme. Naše taneční skupina, momentálně čítající čtyři nadšence, se pravidelně schází a trénuje vám malé překvapení. Také to vypadá na novou sekci, které se pravděpodobně ujmou některé naše nové členky, za což jsme ji velmi vděční – je fajn zase vidět něco jiného od neokoukaných tvůrců.

Ovšem jinak asi spíš spíme, nesrazujeme, učíme se, chodíme na plesy :D … A buzerujeme Žrouta, aby psal rychleji! Ale zas nemůžeme moc, nebo se na nás vykašle a já ztratím i tu poslední záchranu, když už sem fakt nemám co dávat :D . Už aby se něco dělo, chybíte mi :) .

Sia

Aspoň že s těma písničkama můžu být osobní, zkusím k ní najít alespoň nějaký AMV, ať to má trochu smysl :D .
Tak prej ne, no, ale tak ten klip je taky pěknej! Takže pustit a šup ven, trochu se nám to mračí, ale je jaro, konečně!!, a bude to krásný jaro, jak jinak :D … So keep calling my name at night :D !

http://www.youtube.com/watch?v=ekPBOVgGRSA

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*