Anime Jikan 2012 číslo 2

ANO, konečně to můžeme oficiálně vyhlásit, neboť lidé se nažhavují a přípravy začínají. V prvním článku pouze stručné, navnazující info, ovšem se začátkem školního roku nastane i obnova klubové činnosti a články budou pustupně přibývat :) .

Oficiální datum říjnového Jikanu bylo netypicky stanoveno na poslední víkend v září, konkrétně v sobotu 29., od osmé ranní do osmé večerní. Datum jsme posunuli dle pokynů Domu dětí, ale též v souladu s organizátory další úspěšné severočeské akce, Geetaconu, konajícího se v Ústí čtrnáct dní po nás. Ne že budete váhat, která z akcí za to stojí víc – navštivte obě XD! (ovšem jen jedna Vám zaklepe na peněženku XD…)

Co se týče programu, nečekejte u svých oblíbených sekcí žádné změny, vše zůstane ve kvalitě a provedení, na něž jste zvyklí, rok od roku zlepšujeme, takže všichni doufáme, že i tentokrát se posuneme o kousek výše. Slíbit můžu bohatý promítací program (kvalitní anime proložená nevšedními AMV a možná nějaký ten film), soutěže a ukázky DDR, stále se rozšiřující herní sekci se zajímavými turnaji, karaoke a hudební hry, atd., navíc se pokusíme i o nějakou tu kulturní vložku a možná nasadíme i programové překvapení.

K navštívení bude jako už tradičně možný náš Anifet, kde se po náročných aktivitách můžete osvěžit, v provozu zůstává i šatna a naše všudypřítomná kontrola pořádku :) . Návštěvost stoupá a stoupá, můžu tudíž slíbit i pestrou ukázku cosplayerů a jejich nejen šicího umění.

Táákže, natěšit, ukecat, zapsat do kalendáře a dorazit :) !!

Sia

4 Comments

  1. DoctorPickle
    Posted 30.8.2012 at 23:54 | Permalink

    kdy bude dalsi jikan?

  2. Sia
    Posted 31.8.2012 at 09:37 | Permalink

    Jsem přesvědčená, že to vyplývá z obsahu článku, ale ještě jednou, pro upřesnění – v září, poslední víkend, 29., od osmi do osmi :) . Pokud se ptáš na ten následující, orientační datum je březen, upřesníme v lednu zhruba :) .

  3. Posted 2.7.2013 at 20:58 | Permalink

    2012 tam je naschvál? :D

  4. Sia
    Posted 3.7.2013 at 22:02 | Permalink

    No, článek byl poblikován loni a týká se loňského Jikanu, pokud se nemýlím, loni bylo 2012. To je výborný, že kvůli tomuhle někdo napíše komentář, ale že byste v tom komentu postli nějaké přínosné informace, to ne :D

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*