Anime Jikan Day Party – říjen 2013

Takže :D

Předem upozorňuji, že ač se obvykle snažím o alespoň trochu objektivní a argumenty nasycené reportáže, tohle bude nejspíš hodně pocitový článek. Neboť snad poprvé, krom těch prvních mini akcí, které jsme dělali tak nějak sami pro sebe, jsem se cítila spíš jako spokojený host než org. A zvládla jsem mnoho věcí, které se mi v loňských ročnících nedařily. Mám ze sebe radost :) .

Abych se přiznala (i když je fakt, že až tolik jsem se s tím netajila), z nové organizace Jikanu jsem nebyla úplně urvaná. Ne že bych byla proti lepším novotám nahrazujícím horší, ale zaběhlá pravidla, prostě mi jen nepřišlo, že to akci bude ku prospěchu. Ovšem po právě uběhlých dvanácti hodinách otáčím názor a uznávám, že to bylo boží, ačkoli si zas nemyslím, že z těch důvodů, které byly v plánu :D . Z mého (hlavní sál) pohledu akci prospělo přemístění sekcí, neboť já jsem konečně měla na sále narváno, zároveň se ale sešla taková skupina lidí, že vedle sebe v pohodě koexistovali DDRkaři s děskovkáři, proložení aktivisty u pohybových her a vyznavači Beybladu. Žádný křik, bordel, stížnosti, ztráty, naopak – pohoda a dobrá nálada. Sestava patrových orgů byla též perfektní, Valča přes svůj věk bez problémů zvládala návaly davu i všechny turnaje, a nikdy jsem si nevšimla, že by sál zůstal bez dozoru, to se častěji stávalo, že se na něm sešlo všech pět příslušných vedoucí.

Co se týče ostatních prostor, tam jsem naopak některé orgy vídala mimo jejich sekce (kromě Počítačovny, Shnek je opravdu nedocenitelná posila, i chlapci na Laser Game se činili), ale akci to nijak neškodilo, hosté byli ukáznění a zvládli nabízené prostory využít sami, aniž by cokoli ničili, a orgové měli aspoň přehled o tom, co se kde děje. Zánik promítání krom jednoho dotazovaného všichni spíše uvítali s tím, že akce opravdu o nic nepřichází a využití oázy na přednáškovou místnost byl dobrý nápad, což jsem viděla i sama, u obou z navštívených přednášek byl viditelný zájem a ani ostatní hostující si nestěžovali, zaujal dokonce i náš první oficiální pokus o workshop. Nevím tedy teď, jestli to nebylo spíše návštěvníky než novou strukturou akce, ale vše prostě jelo tak, jak mělo, a doufám, že stejný dojem si odneslo maximum návštěvníků.

Na závěr děkuju všem, se kterými jsem měla možnost ten den strávit, nebyl to jen pracovní Jikan, bude to super akce s přáteli, jsem ráda, že vás mám, i když vás vídám tak málo :) . Snad jste spokojení minimálně stejně jako já, uvítám komentáře, Jikan bude na nějakou dobu mé oblíbené téma hovoru :) .

Dobrou noc, Sia :-*

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*