ENAJ – Stálice 01

1) Karaoke

Jedna z našich typických, ikdyž  ne nejzásadnějších záležitostí, neboť se odehrává spíše v malém měřítku. Karaoke sekce za těch pár ler proputovala snad všemi party areálu Domu dětí a mládeže, aby se na letošní Jikan usadila v přízemí, konkrétně v jedné z uzavíratelných šaten. Pro zpěváky a vůbec umělce všeho druhu je tedy připraveno útulné a klidné prostředí, nerušené zvuky ostatních aktivit.
K dispozici tradičně bývá 1 či 2 notebooky společně s potřebným náčiním, tedy mikrofony. Výběr písní je široký, vedeme tematické (Japonsko a spol.) i současnou hudební scénu. Můžete si zapět pro radost nebo se svými přáteli vyzkoušet některý ze soutěžních modů. Kterýkoli z přítomných orgů vám rád poradí, jak že to vlastně funguje a jak takovýto či podobný program případně sehnat pro domácí užití.

2) Promítání

Aneb zde se psaly dějiny, protože na čem snadnějším postavíte úspěšnou anime akci než na kvalitních titulech. Tady se nám představitelé až tak moc nemění, funkce vedoucího promítání přešla snad třikrát a dnes jej představuje ústecký dojíždějící Alex a děčínsko-pražská výtvarnice Nami. Nenabízíme pouze anime, ale snažíme se pracovat na zařazení filmů, dorama a pěkných AMV, ať to máme trochu obohacené. Program si sestavuje hlavní org se svými pomocníky, ale pokud se ozvete předem, není problém zvít v potaz vaše soukromé přání. S promítanými tituly se na místě můžete seznámit na upoutávačích, který shrnují děj a poskytují základní informace, jako čas, počet uváděných dílů nebo studio.
Promítání běží na hlavním sále, je skryté za oponou na podiu, aby se dění na sále a dění zde vzájemně nerušily. Promítáme celou dobu, k zastavení dojde jen pokud je nutné využít prostor k něčemu jinému, např. ke Kaiově videosoutěži nebo k přednáškám.

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*