Encyklopedie Anime Jikanu

Slavnostně představuji novou informační sérii, kterou zde budete potkávat pod zkratkou Enaj – Encyklopedie Anime Jikanu. S rozrůstajícím se záběrem témat a akcí nastal čas, abychom si je jednotlivě přiblížili a vy jste měli přehled, na co že to vlastně jdete :) .

Anime Jikan je dlouholetý název hlavní aktivity našeho klubu, CATu. Koná se pro veřejnost, základ máme v Děčíně, ale návštěvníci přijíždějí i z mnohem vzdálenějších koutů. Jsme menší a kratší než ADVíky a Animefesty, přesto nebudete litovat, že to vyzkoušíte, neboť naše kvality stavíme na přátelské atmosféře, která je pro nás základem. Neboť milí orgové pro nás mají větší význam než program dodržovaný na minutu, ačkoli poslední dobu zvládáme i tohle :D .

AJ se koná dvakrát do roka, pravidelně na jaře a na podzim. Podzimní akce se stabilně uskutečňuje v říjnu, jarní kolísá mezi březnem a dubnem. Říjnový Jikan bývá delší, neboť kromě soboty zahrnuje i celý nedělní den, druhá akce končívá v časných nedělních hodinách.

V čele všeho dění stojí náš vedoucí, zvaný Mitsuo. Na něm leží většina práce, v níž je bezkonkurenční!, jen díky němu máme my tu možnost se angažovat v námi milovaných věcech. Dále vedeme několik podorgů, kteří si spravují vlastní sekce a společně s Mitsuem pak skládají dohromady ceý harmonogram. Právě těmto sekcím se bude následující série článků věnovat. Orgové se nám samozřejmě postupně mění, známé tváře a dřívější základní kameny nás opouštějí a přenechávají místo jiným. V současné době však máme stabilní organizační základnu :D .

Sia

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*