Aktuality

Máme to tu maličko neakční XD…

No, jaro je v plném proudu a otaku komunita rozkvétá s ním :) ! Nacházíme se mezi Jikanem a červnovým promítáním, na které mimochodem dorazí i host se zajímavou přednáškou o svém pobytu v Japonsku, nepochybně to bude plné přínosných informací :) . Pokusím se získat nějaké dojmy, případně ideálně i pár poznámek z obsahu.

Za námi je brněnský Animefest, který se uskutečnil tento víkend. Za náš klud se účastnilo minimum členů, ale všichni hlásali spokojenost, mě osobně odrazuje jen ta vzdálenost, hrozně ráda bych viděla další anime akci, poslední dobou mám pocit, že mi škola a nové prostředí vymývá otakismus z hlavy, bylo by fajn se občas vrátit do dění :D . Asi znovu zvážím Natsukon, délka je ideální, místo a doba konání také, snad to bude stát za to. Rádá bych měla stálou každoroční akci, která by mi nahradila ADVík, ačkoli nevěřím, že ty dokonalé zážitky z mých prvních tří návštěv zde půjde překonat :) . To je blbý, že i otaku stárnou…

Ale zpět k věci. Nejblíže je samozřejmě Geetacon, tak již bude naše účast vyšší, a to nejen kvůli anime, ale možná dokonce především kvůli LOLko turnaji :) .

Pokud byste se v tomto mezidobí nudili, můžete navštívit některá Facebooková přiznání. Pro člověka s trochou nadhlehu a potřebou se odreagovat jsou to úžasná místa, jen varuji, že by to mohlo vést ke ztrátě iluzí ohledně inteligence a charakteru určitých českých otaku představitelů, to byste nevěřili, co jsou někdy lidi schopný řešit :D … Ovšem, ať jen nekritizuji, z většiny to jsou pěkné a vtipné zprávy, často i informačně bohaté, třeba Přiznání Cosplayerů je pěkné :) .

Sia

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*