Nenechte si ujít

Vážení přátelé, zkouškové sice stále trvá a já jsem ponořena do učebnice ekonomie… Je to však stejně efektivní, jako náš současný HDP (mínus 1 %, aspoň něco si pamatuju), navíc tohle stojí za zmínku :D .

Kromě toho, že se blíží ples v opeře, je dnes na přetřesu další akce, která očekává návštěvnost celé republiky, Cosplay party číslo 2 (případně 3, mám pocit, že byla před tím uvedena jako trojka, teď to je dvojka, tak na jednu se asi pro jistotu zapomnělo :D ). Recenzi na jedničku tu máte. Ta následující měla být přes víkend, v březnu, dokonce jsme kvůli ní zvažovali hnout s Jikanem (který je tedy nakonec v dubnu), neboť mnoho z nás tam plánovalo jet.

Já tyto plány dnes razantně uťala :D . Nebudu se vyjadřovat k něčemu, čeho jsem nebyla účastníkem a do čeho přesně nevidím, píšu to spíš proto, aby si registrovaní znovu přečetli podmínky akce a neregistrovaní účast zvážili, a to z toho důvodu, že se množí negativní ohlasy. V současné době totiž dochází k nepříjemné manipulaci s místem a též s cenou, což by vám nemělo uniknout :) . Na druhou stranu, program je bohatý a organizace vypadá, že to má pevně v rukou, takže ačkoli mě už to nejspíš nepřesvědčí, budu pokračovat v dosavadním doufání. Tedy že z toho jednou bude super věc :) .

Sia

P.S. Doporučuju kouknout na fb stránky této akce, je tam docela legrace, ačkoli je mnoho těch veselých příspěvků rychle mazáno vedením :D

P.P.S. http://cosplayparty.xforum.cz/viewtopic.php?f=5&t=10
Hahahahaha :D

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*