Ustálená podoba Anime klubu

Kamp máme za námi, Jikan před námi, je načase obeznámit se s nějakou výplní, která uspokojí naše anime potřeby v tomto mezidobí :D . Především z tohoto důvodu se Mitsuo rozhodl ustavit novou podobu Anime kroužku, stálejší a oficiálnější. Schůzky probíhají v pátek v odpoledních hodinách, máme krásné přihlášky, postradatelnou částkou podporujeme ddm rozpočet. no prostě snažíme se to trošku zformálnit.

Vzhledem k tomu, že naše občasná přátelská víkendová posezení oficiálně zrušena nebyla, využíváme kroužek spíše pracovně. Jeho cílem je zaprvé vzájemné obohacení, taková malá zájmová samospráva XD, tenhle zná novou sérii a tenhle se naučil nový styl kreslení. No a zadruhé plánujeme, upravujeme a zlepšujeme, Jikany se mají stále kam sunout, stejně jako naše malé vánoční a letní seance :) .

Co se týče Jikanu nejbližšího, můžu prozradit, že prozatímní datum se ustálilo na počátku dubna, že všechny ostatní sekce byly zachování a že vás všechny čeká několik skvělých novinek, aby ne, když na tom dřeme už teď XD!!

Sia

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*