Co se děje :)

…kromě toho, že je zima a hnusně a nikomu se nechce nic dělat! Ani mě XD! Ale moje svědomí má normálně křeče z toho, že nepokračuji ve své zajeté frekventovanosti příspěvků, a neuklidnila jsem ho ani předčasně splněnými domácími úkoly. Na druhou stranu, přeložili novej TBBT a pořád jsem neviděla pondělní Drbnu XD… Takže jen ve stručnosti:

1. Zítra je Geetacon. Nemáte-li sbaleno, zbavte se výmluv a začněte, ten program je tak nadupanej, že to prostě nemůže být ztráta času! Navíc potřebuju nějaké nadšence, co za mě napíšou report – ač jsem byla definitivně rozhodnutá, že se dostavím alespoň na jeden den, škola odklonila mé volnočasové aktivity na vedlejší kolej, co se dá dělat, musím si to vykompenzovat na nějaké párty… Hahaha XD.

2. Zmiňovaný goistický turnaj na Deskohraní nelze označit jinak než jako úspěšný, neboť oba uvedení členové naší děčínské go smetánky excelovali čtyřmi výhrami, za což se jim dostalo řádného ocenění. Akce to však byla skvělá i z negoistického pohledu, přidal se k nám člen CATu Satou a ukořistili jsme Proroctví :) . Moc krásná akce, pokud jste v Praze (a nejedete na Geetacon XD), zkuste.

3. Plánovaní Anime CAMPu vrcholí, příští víkend se uskuteční přípravný sraz, tak snad se všechno povede, hlavně počasí aby spolupracovalo, ta zima je přímo zabijácká :(

4. AMV pro dnešní den :) . Protože ta pííísničkááá XD!!!



Sia

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*