Top 11 – Část třetí

Číslo Osm – Tomoya

Nerada to přiznávám, ale v prvních okamžicích jsem měla tendenci napsat do záhlaví jméno jeho partnerky. Nagisa ovšem není až tak úplně (dobře, není vůbec) chlapec, tudíž jsem se vrátila k původnímu záměru přiblížit vám nejhodnějšího kluka mnou zatím poznaného anime světa. Tomoya tu mezi ostatnímu bishíky může působit jako pěst na oko. Clannad se sice proslavil i svou propracovanou grafikou, ale tato hlavní postava určitě nesplňuje charakteristiky, které nám naskáčou pod slovem „bish“. Ne, Tomoya není jako ti ostatní, které jsem sem s láskou (a jistou dávkou zaslepenosti) zařadila, Tomoya není ten, kterému bych chtěla ráno nosit snídani do postele a kochat se pohledem na bezbřehou dokonalost, Tomoya je spíš má představa muže do života.
Působí tak nějak zvláštně, jinak, vidíte chlapce, jak mu zčervenají tváře, když se jeho dívka dotkne natažené dlaně i po dlouhodobém vztahu. Je to něco, co si já sama nedokážu představit, možná proto to ve mě vyvolává zájem, takovou zvláštní radost, kouzelný pocit nahánějící slzy do očí. Nikdy by neublížil své dívce, kterou miluje, opravdu miluje nade všechno na světě, stojí po jejím boku jako vroucí, ochranitelský stín. Málokdy se usmívá, roztomilý v té své zádumčivosti, do které se schovává, schopen citů tak silných, jaké v anime vídáme málokdy. Tomoya není bish, je to unikát, lamač dívčích srdcí v tom smyslu, v jakém by to mělo být.

Tomoya Okazaki – Narozen 30. října (17 let, to jsem si moc nepomohla), vysoký 173 cm a váží 61 kg, černomodré vlasy a tmavé oči, postava mužná, miluje Nagisu tak, jak všechny chceme, aby někdo miloval nás.
Jediný zástupce, na jehož portrétu uvidíte i dívku, celou tu dobu jsem se tomu vyhýbala, ale tak… Oni k sobě patří :) .

Číslo Devět – Muhahahaha!!! Ehm, Ikuto

Zaprvé, příznivkyně Shugo Chara! ze mě nejspíš nebude, až moc silná záplava srdíček, vajíček, embryí, užvaněných létajících špatně zašlápnutelných věcí, hlavní hrdinka holka, prostě není to úplně to, s čím bych chtěla strávit letní prázdniny. Zadruhé, CHCI strávit letní prázdniny s Ikutem! Panebože, co to on je, ztělesnění mých anime fantazií!? Aneb Sia se zamilovala na první pohled a má v plánu teď několik hodin (dní, týdnů, cokoli si budeš přát, můj ouškatý) šílet, protože on je pro mě ztělesnění bishonalosti! Jsem ráda, že se nejspíš nedozvím nic o jeho charakteru (stačilo mi jedno fan video a první díl, ani s vidinou jeho… všeho na to anime nemám nervy), tudíž si můžu jenom domýšlet…
Určitě je strašně, hrozně a úděsně moc zlej a v desátý sérii si přinese obrovskou síť a pochytá všechny ty mrňavý potvory a udělá si z nich nekohubky (Sia najde bishe a hned má slovně-tvůrčí náladu, vidíte?). V sedmnáctém díle si uvědomí, že ta růžovovlasá kráska (ne, opravdu je hlavní postava velmi hezká) naprosto odporuje jeho představám o partnerce, o dva díly později mu dojde, že to, co shání, je partner, a přesune se do nějakého jiného anime! Třeba do Gravitation, nebo Loveless, když už má ten krásnej neko-styl. Na druhou stranu polovina otaku něžného pohlaví očividně trpí nějakou vizí, že jeho ideálním protějškem by se měl stát někdo z Vampire Knight (ne, ani na tohle se i z tak závažného důvodu nepodívám), tak tomu asi nechám volný průběh, určitě si vybere sám. Btw, mohl by si vybrat mě. Až ho někdo potkáte, zmiňte se mu, VELICE ráda bych se s ním seznámila.

Ikuto Tsukiyomi (Mazaný kocour) – Narozen 1. prosince (17 let, no kurnik taky už), údaje o váze a výšce neznámé, postava svou-dokonalostí-do-nebe-a-po-Sie-volající, temně modré vlasy a hladové oči, miluje netuším co, ale míním se do toho vložit.

Sia

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*