Anime – Black Rock Shooter

Před takovým rokem, jsem se podívala na OVA Black Rock Shooter. Na youtube lítaly krásné trailery se známou písní od Vocaloid a všichni o tom mluvili. Dost jsem od toho díla očekávala, ale nakonec jsem sklízela velké zklamání.

Na první pohled je to krásné anime, originální kresba a charaktery jsou také dost dobře vykreslené. Jen mi chybí to koření. Příběh je takový….nevypracovaný? Vůbec jsem nechápala o co go. Kam zmizela Yomi? A co ten druhý svět, kde proti sobě BLack Rock Shooter a Dead Master bojují? Měla jsem mnoho otázek a téměř žádnou odpověď. A vidíte? Zbytečně moc jsem od toho očekávala. Nedivím se, že jsem po shlédnutí byla tak neuspokojená.

Na začátku února vyšlo Black Rock Shooter TV. Neměla jsem vůbec chuť si to stáhnout.  Ale zvědavost byla silnější.

První díl – velké napětí.

Druhý díl – velké napětí, psycho holka, mnoho slz a beznaděje.

Třetí díl – něco není vpořádku. Bojím. Bojím.  Sakra, já se tak těším na 4. díl!

Čtvrtý díl – úplně  z toho číší beznaděj a smutek. Uuuuh, tento čtvrtek vyjde další! Těším se na pokračování!

Asi tak se cítím. Jsem konečně uspokojená. Má otaku pohwa jen roste. Tvůrcům se povedlo to, o čem se mi mohlo jen zdát. Aspoň jednou v životě se člověk cítí, jakoby ho nikdo nepotřeboval. Je sám a nenávist vůči světu jen roste. Přichází vnitřní boj, tichý boj. A to je právě ono.Vřele doporučuji i OVA, byla by škoda nevidět ten ohromný skok mezi OVA a TV.

Ke stažení zde.

Nami

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*