Klííídeček, pohodička :)

Malinko nám to tu zachcíplo, což ale samozřejmě neznamená, že snad klubová činnost stagnuje! Stagnuju tak akorát já, a to bohužel na všech frontách, nevěřili byste, jak je náročný se třeba dokopat nastoupit do práce :D … Vždycky mi tam vleze nějaká dovolená (případně ji tam vlezu sama), takže to systematicky odkládám na září, ještě že jsou ty prázdniny tak dlouhý :) .

Co se týče anime aktivit, včera byl ukončen ADVík, slyšela jsem malé výtky k organizaci, ale s loňským rokem se to viditelně nedá srovnávat, takže tato populární pražská akce opět zažívá vzestup :) . Hlavně cosplaye tam byly úžasné, doporučuju kouknout na fotky, možná narazíte i na pár členů. S koncem jedné akce pak byla zahájena druhá – Anime Camp. I přes počáteční krachy s účastníky se našlo dostatek lidí, aby s nimi Mitsuo mohl na pár dní vyrazit za anime dobrodružstvím, které můžete sledovat skrz jeho mini reportáže na webu DDM Děčín. Dle slov našeho vůdce by se mohla v brzké době konat další akce podobného rázu, tentokrát ale spíš s táborovým charakterem :) .

No a s posledním prázdninovým víkendem přijde úvodní klubový sraz, jsem zvědavá na účast, přeci jenom, klub jsem pohromadě neviděla již dost dlouho, takže vlastně netuším, jak na tom jsme XD. Hlavní téma? Přece říjnový Jikan :) !!!

Sia

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*