Současný výhled do budoucna

Já vím, v názvu je trochu více časů, ale dává to smysl, kontrolovala jsem to. Navíc to krásně vystihuje situaci, neboť již v dnešních dnech plánujeme letošní říjnový a napřesroční jarní AnimeJikan. Zaznamenáváme značné strukturální změny, které by se však návštěvníků neměly nijak dotknout, maximálně se se svými oblíbenými orgy budete setkávat na nečekaných místech, neboť si prohodí patra :D . Dále se nový systém promítá do Orga s velkým O, Masteorgů (dva na patro, tedy celkem šest) a Hlavních orgů, náležících pod Masterorga, případně Masterorgy, pokud se čirou náhodou plánují vyskytovat na více patrech naráz :D .

Zní to složitě, ale nebojte, zorientujete se – promítá stále Nami, pouze z přízemí, takže již nebude skrytá v přítmí závěsu, a připojí se k ní náš kulturní vsuvkař Hitori (vedle Nami se to střídá tak rychle, že to ani nestíhám zaznamenávat :D ). Vystřídá chlapce s DDR podložkami a Kinectem, kteří naopak poputují na Hlavní sál do dosavadního promítacího prostoru (přeci jenom, krásný japonský jazyk si musíte vychutnat v klidu, který uzavřená místnost poskytne). Na Hlavním sále se bude společně se mnou pohybovat Alex, o patro nad námi pak svou herní sekci povede kápo Geetaconu Rob a lolitka Yuki se svým karaoke. Mitsuo (jistě jste odhalili, že jemu náleží ono velké O), zůstane u svých DDR turnajů, krom obvyklého dozoru bude tedy přebývat na Hlavním sále.

Vystoupení se nejspíše přesunou z pódia na plac, neboť rozložené podložky by se účinkujícím přeskakovaly velmi nesnadno. Ha, na Gamovy Naruťáky jsem pozapomněla, ti zůstávají na svém místě, tedy v podzemních prostorách. Nově jsme na posledním Jikanu zaznamenali Yu-gi-oh sekci, nechyběly dekorace, samotná hra a pánové znalí pravidel, tak doufám, že si jejich přítomnost zopakujeme :) . A ještě tu máme jednu změnu, pokud jste neodolali a vyzkoušeli si naši bojovku, případně to máte do budoucna v úmyslu, přetížení šatnáři byli této povinnosti zbaveni a centrum dění se přesune na Hlavní sál :) . A bude ples. Snad :D .

Čistě anime tematické bude nejblíže CAP, tedy naše soukromá červnová akce, pak tu máme letí tábor, který bude boží!, no a přichází říjen a hlavní událost roku :) !!!

Sia

 

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*