Blížíme se!

ANO,  už zbývá poslední týden :) ! Připomínám, že příští víkend, od sobotní osmé hodiny ranní do neděle téhož času proběhne první letošní Anime Jikan, který otevírá celoroční sezonu anime akcí po celé republice (krátce nato můžete navštívit Animefest či Geetacon).

Tento víkend přípravy vrcholí, neboť zítra zahájíme poslední operační sraz :D . Finišujeme, dolaďuje se hlavně program, aby vše sedělo pěkně na čas, asi prodiskutujeme šatny, vysvětlíme si PomPom Warriora XD… No a budeme tančit, zpívat a bojovat, protože jak možná tušíte z harmonogramu, letos jsme si na vystoupeních dali zvlášť záležet. Máme tu dvě pěvecké, dvě bojové a jednu taneční scénku, dřeme už měsíce, tak snad se všechno povede. Pokud vše půjde podle plánu, v sobotu odpoledne mezi sebou přivítáme jednoho ze severočeských odborníků na judo, sama jsem zvědavá.

Jakožto plánovací terorista mám za sebe snad vše hotovo :D , teď se stresuju hlavně tím, co si vezmu na sebe a jak to skloubím se školou, je fajn si všechno udělat napřed, abyste se pak mohli těšit jen na tohle :) . Možná se ještě dneska pustím do nějakých agitačních plakátků…

Sia

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*