ENAJ – Stálice 02

Btw, článek číslo 100, jsem na sebe fakt hrdá :D !

03) DDR

Jedna z nejúžasnějších věcí na světě! A na Jikanu. Máme podložky, máme hudbu, máme mistry učitele, máme prostory, prostě nic vám nebrání se do sytosti vyřádit na téhle skvělé sportovní pomůcce. DDR (Dance Dance Revolution) je označení pro taneční podložky, které jsou propojeny s programem v počítači – tento program vám ukazuje, na jakou část podložky, označenou šipkou, máte šlápnout. Celé se to odehrává do rytmu hudby a je to strašná sranda, zvlášť když vy to umíte a ten vedle ne.
Nabízíme jak volné hopsání, tak turnaje v různých kategoriích, které se liší dle vašich schopností. Tohle si prostě musíte vyukoušet!

04) Počítačové hry a konzole

Aneb pařanská sekce. Dříve měla trochu hodnotnější charakter (v tom nejlepším slova smyslu), neboť organizátoři se snažili nejen dát prostor k pořádné pařbě, ale i představit něco z historie a seznamovat posluchače se staršími konzolemi, než které jsou v povědomí dnes.
Na současných akcích se největší pozornosti těší počítače (Minecraft, Lolko, Audiosurf), dále PS3 a úžasná bojovka zvaná Tekken, no a jako bonbonek Mitsuo letos poprvé připravil nové překvapení, všichni se těšíme :) .

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*