Anime povídka

Mohl by to být krásný projekt, tak se pokusíme to Žroutovi trochu ulehčit :) . Vše je v jeho rukách, ale můžeme mu pomoci převedením našich osobností do anime podoby, pokud znáte jeho styl tvorby, fantazii se meze nekladou XD!

Tudíž, kdo se chcete zapojit, napište do komentářů:

1) Svou přezdívku
2) Vzhled vaší postavy (barva vlasů a očí, typické oblečení, výška), nemusíte vycházet sami ze sebe, ideálně však zanechte svůj přibližný věk, pohlaví :) . Jinak nejste omezení.
3) Anime rys vzhledu vaší postavy. Zde je limit – jeden, tzn. buď ouška, křídla, změny barvy očí, atd. atd., limit je proto, aby se nám tu nevyskytoval ďáblík s rohy, svatozáří, stále rostoucími vlasy, permanentní růžovou září… Víte, jak to může dopadnout :D .
4) Anime rysy charakteru vaší postavy. Jedná se o speciální schopnosti, limit je ze stejného důvodu, kdyby Žrout naplánoval nějakou bojovou scénu, super nabušeného prostě neporazíte… Proto si vyberte 3 speciální schopnosti (létám, ovládám vodu a umím mluvit se zvířaty).

Tak snad z toho něco vyleze :D !

Sia

Edit: Kdo se nebude řídit zadáním, u toho má Žrout možnost vykompenzovat přehršel dovedností nějakou brutální nevýhodou :D . Např. svrab nebo tak. Ať to trochu odlehčíme XD.

Edit2: No hele, pohrozí se chorobama a hned všichni chápou, kolik mají mít schopností XD… Dílo se nám dává do pohybu, Žrout nasadil neuvěřitelné tempo a první díl právě prochází posledními úpravami. Dále se nám nabídl další pomocník, tentokrát ne spisovatel, nýbrž kreslíř, tím by to bylo ještě hezčí :) . Komentáře přibývají, tak přidávejte, ať má Žrout hodně postav!

9 Comments

  1. Satou
    Posted 30.11.2012 at 23:25 | Permalink

    1) Satou
    2) zelené oči s hnědou střapatou kytičkou kolem panenky(ano tak opravu vypadají xD), černé vlasy, černé oblečení s oblíbeným „čistě“ černým stylem (bez čehokoliv co by vyčnívalo nad černou ^^), výška cca 170cm, věk 22, vzhled na 17 xD muž.
    3) asi ty neko ouška ^^ .. však já jsem neko, z toho se nevykroutím xD
    4) satou se tak trochu věnuje magii, šlo mu všechno extrémně dobře, ale nikdy se mu nedařilo své schopnosti ovládat přesně jak chtěl, takže je to vše tak trochu o náhodě a dostatečné snaze xD zvládá bez problémů: štíty(štíty jsou všemocné, dá se jim nastavit i útok na ty co se dotknou bubliny štítu :3), sběr energie, mentální neviditelnost, vysílání energie (i s útočným potenciálem ^^(často ale neúmyslně T_T))… celkem náhodně: komunikace s ac bytostmi, ac cestování, telepatie, vnukávání myšlenek, vyvolávání elementálů, věštění ^^ je to celkem vyrovnaný, ikdyž je toho dost, jelokož Satou to nezvládne všechno stoprocentně xD a rozdělit tohle na 3 schopnosti nezvládnu -_-

  2. Mitsuo
    Posted 30.11.2012 at 23:56 | Permalink

    Nick: Mitsuo

    Vzhled:
    - mluvící panda, výška 180cm, věk 30, oči modré
    - oblečení – kraťasy + rolnické triko (typické z anime, sedlák z vesnice), prostě obyčejné nenápadné + rákosník japan klobouk (nevim jak se mu řiká :) + větší hůl s přírodním motivem jako zdobení na vršku (něco jako stromový ent na klacku XD) + vak (pytel přes rameno na věci)

    Anime rys: hmm….mluvící panda XD
    - trochu záhadný (má svá tajemství)
    - klaďas
    - tajný životní cíl (quest)

    Schopnosti:
    1. léčení a podpora (lektvary (pomalejší, když je čas) či magie (jednotlivce, hlavně při boji, když je třeba rychle vyléčit akutní zranění), v rámci příběhu nutno zásobovat se ingrediencemi a vyrábět je, hledat atd). Umí namíchat podpůrné lektvary – zvýšení síly, rychlosti, roztomilosti a jiných základních dovedností, které působí jen po omezenou dobu. Z magie na dálku umí pouze léčit, zbytek řeší lektvary.

    2. Panda-Fu (čili bojové umění muž proti muži, v případě muž proti skupině využívá hlavně svou hůl a její schopnost „Shogeki“, kterou dokáže od sebe ránou do země odhodit na krátkou vzdálenost všechny útočníky v jeho blízkosti)

    3. Shifuto (teleportace na krátkou vzdálenost, náročná na energii, max 3x použitelná během boje, pak nutno získat energii – speciální lektvar. Mitsuo může se sebou teleportovat také jednu věc či postavu o maximální hmotnosti Mitsua – 120kg, dobré na rychlou záchranu přátel při boji)

    Účel postavy:
    - týmová podpora
    - pomáhá při řešení sporů

  3. Ami
    Posted 1.12.2012 at 11:22 | Permalink

    Nick: Ami

    2. vélké pronikavé modré oči,hnědé delší rovné vlasy,oblečení všechno černé ale červenou sukni :)
    věk 19 :) výška 170cm :)
    3.velká černá křídla :)
    4.Ami je dobrá v boji s mečem, a ovládá černou magii tedy pouze když je andělem, svoje křídla umí schovat a tak může být úplně normální dívenka…
    5. Taková záporná postava :)

    Někdo to musel napsat kratší :)

  4. Žrout
    Posted 1.12.2012 at 13:51 | Permalink

    Děkuji za ulehčení práce už mám trochu představu takže se hned pustim do tvorby (P.S. jestli to nevadí u Sii a Sasukeho už mám charaktery promyšlené pokud by s tím byl nějaký problém tak napište vy dva :) ) Postavy se budou objevovat až postupně vždy v určitých dílech ale nebojte budu se snažit vaší postavu přidat co nejdříve (ale to až podle příběhu) jinak budu rád za každého kdo sem napíše další jeho alter ego a v tom se meze nekladou (jen musíte počítat s tím limitem)

  5. Rin
    Posted 1.12.2012 at 19:21 | Permalink

    1. jméno: Rin
    2. červené vlasy cca do půly zad – hodně rozcuchané (viz. Hino Kahoko), oči jsou až abnormálně obrovské barva se mění dle nálady (nejčastěji žlutá) věk 17 výška 172 váha 50 (kéžby) :) , bílá pleť, oblečení… ehm něco takového – http://im9.cz/iR/importprodukt-orig/a41/a41b355cfa2a51bc1f77b696a96092bf.jpg ale v bílé
    3. vyzařuje bílím světlem….
    4. a) mluví se zvířaty a dokáže je i částečně ovládat b) absolutní sluch, slyší naprostou většinu zvuků v okruhu 10 km (jenom když chce)c) hraje na housličky a umí s nimi vytvořit určitý druh hypnózy, kdy o sobě nevíte – něco jako když se opijete ;)

  6. Arashi
    Posted 2.12.2012 at 16:54 | Permalink

    1) Arashi

    2) Hnědé vlasy a kratší bradka, hnědé oči, černé oblečení a ruzná trika kapel(metal),skrillex like brýle, výška 180cm muž(rád bych byl). Věk 17 (v lednu 18).

    3) Dlouhé černé vlasy, rudé oči, dlouhý černý zimní gotický kabát, řetězy vysící z rukávů kabátu.

    4)
    (-)Skoro slepý

    (+)Zlepšený sluch.

    (+)Pohybování pomocí Shunpo.

    (-)Mizerný v boji na blízko.

    (+)Mistrovské umění Kido.

  7. Sia
    Posted 2.12.2012 at 21:38 | Permalink

    1) Sia

    2) Dlouhé hnědé vlasy, šedé oči, výrazné rty, drobnější postava. Nejčastější oblečení v bílo-růžové barvě, ideálně šaty, případně bílý kabát přes ně.

    3) Souvisí se schopností v bodu 4) – dokáže určité rysy svého stínu promítnout do vzhledu (ouška, ocas, tesáky, drápy), ale ne trvale, jen na chvíli :) .

    4) Zaprvé, její stín nemá obvyklou podobu, nýbrž vypadá jako liška obecná. Tato liška může být zhmotněna do fyzické podoby. Zadruhé, liška může nabýt jakékoli velikosti, od malého liščete po obrovskou příšeru (ale stále je to jen liška, ne magický tvor). Zatřetí, Sia má schopnost ovládat půdu, po níž liška chodí, nejčastěji to užívá k ovládání šlahounů nebo k propadu země.

  8. Rin
    Posted 3.12.2012 at 22:02 | Permalink

    ps. Zroutiku pls udelej v te povidce ze me a Arashiho par. kuju ^^

  9. Kurayami
    Posted 16.12.2012 at 15:52 | Permalink

    1,Kurayami (Yami-chan)
    2,Rudé vlnící se vlasy do půli zad, šedomodrozelené oči se žlutými a někdy fialovými odlesky (ano vážně takové občas jsou :D ), typické černé punk gothic oblečení s prvky, červené, fialové a tmavě zelené či modré. hodně síťoviny ^^,krátké sukně a nadkolenky,hodně světlá pleť, váha cca 52 kilo výška 157 (-.-),věk 15,5 a vypadá na těch 15-16 :)
    3,černá andělská křídla která jsou vidět v boji , při letu či jejím rozčílení :D něco jako padlý anděl

    4,nadlidská rychlost,komunikace se zemřelými,ovládání energie (štíty,vysílání energie útočně i obranně) a náhodně neviditelnost :)

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*