Říjnový víkend v Praze

Jikanový report se blíží, ale nejdřív něco aktuálního, i když je víkend skoro za námi (takže jsem tohle mohla napsat třeba už v pátek XD), stojí aspoň za poukázání, že nejden v Děčíně či Ústí se děje něco, co stojí za návštěvnost.

Tyto dva na obloze velmi proměnlivé dny za pobyt v Praze opravdu vyplácí :) . Včera v dopoledních hodinách bylo v prostoru Tyršova domu započato populární Deskohraní, z jehož přítomnosti se můžete těšit přesně týden, do 14. října. Zahájení proběhlo skrze dvoudenní goistický turnaj, na němž jste mohli potkat modlu severočeských otakyň, Lamana, a další talentované goisty z děčínského klubu, o němž jsem se zmiňovala nedávno (Noira, Dana a další).

Další bod programu začíná zhruba, no, za 25 minut XD, ale jak tak koukám ze svého obrovského okénka, pršet od té půl sedmé ještě nepřestalo, tak uvidíme, jak se to vyvine během odpoledne… Pokud patříte mezi ty, které pár kapek deště nerozhodí, dostáváme se k pointě – v rámci dalšího zajímavého týdne (tentokrát kulturně-japonského) se v prostorách sportovního stadionu někde fakt daleko od Anděla XD koná festival Matsuri. Něco takového nemáte možnost vidět každý den (jasný, předloňský ADVík se snažil, ale tohle asi bude jiná kategorie), vstup je navíc sympaticky zdarma, takže možná přeci jen vytáhnu deštník a Jase  a vyrazíme :)

V komentářích uvítám jakékoli postřehy z těchto akcí,

XOXO, Sia (gomeee, ale premiéra poslední řady Gossip Girl je už zítra, nemůžu si pomoct XDD)

One Comment

  1. Posted 8.10.2013 at 13:29 | Permalink

    Konečné výsledky turnaje v go: http://goklubusti.wz.cz/out/deskohrani2013.txt

    Bohužel bez účastí borců z Děčína :( Snad příště…

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*