Top 11 – Závěr

Číslo Deset –

Poslední dvojici píšu s poměrně velkým časovým odstupem, ač je krása bishů věčná a neskomírající, časový rozsah uctívajících fanynek bohužel naráží na určité hranice. O své Jedenáctce má srdce jasno již roky, zbývá tedy… Tohle, musím nerada uznat, byl výběr poněkud nesnadný, krásných chlapců se naskýtá díky nepřebernému množství zdařilých anime spousty, ale s upřímností vybrat takového, které své okolí přesahuje, a být schopna to odůvodnit pravým, oddaným citem…

Číslo Deset – Sirian

A nakonec se vlastně za zvuků jedné stoupající české kapely vše poskládá do uceleného obrazu a zdá se to úplně snadné, jasné, plynulé. Každá přece máme někoho, kdo se nám rýsuje v našich snech a všichni bishouneni, biseineni a další slunce jím jen probleskují. Pak je jedno, jestli má ouška, zlaté duhovky nebo magické sklony, stane se tím naším a pokud nalezneme někoho skutečného, které se s ním v našich očích ztotožní, bereme to za splněný sen a tento náš jediný pomalu ustupuje. Nikdy si ale nenechá vzít to malé místo hluboko v mysli, protože to, co nám věřícím a chápajícím anime dalo a dává, nemůže přece být zapomenuto… Takže Siriane, Foxy, Sione, Frodo… Love you foeva!, pod všemi jmény, ve všech podobách, jen se mnou zůstaň, ať tě můžu dál potkávat.

 

Číslo Jedenáct

Od tebe se začínají všechny stupnice, budeš vždycky tím, který se nenazývá jediný, ty jsi věčný, od tebe se všechno odvíjí, napořád.

You are the one.

 

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*