Rozhovory o Geetaconu

A máme zde konečně slibovaný report, na otázky odpovídaly dvě klubové členky, Arya a Rin, oběma děkuji za vhled a informace :)

1. Na úvod Vás požádám o bodové ohodnocení, stupnice 1-10, 10 je nejlepší.
Rin:
8
Arya:
8,5

2. Pokud jste nedali plný počet, jaký byl hlavní důvod, který Vás napadl a zabránil v udělení nejvyššího skóre?
Rin: Zřejmě z důvodu prvního pořádání této akce, byla (myslím ta akce) značně chaotická. Věci se překrývaly a rušily, což zřejmě nebylo úplně ideální pro návštěvníky. Také bych napříště třídila přednášky OPRAVDU podle sekcí (např. nechápu, proč v anime sekci byla přednáška: lolita, K-pop, když ani jedna z nich s anime víceméně nesouvisí). Také bych zavedla vyloženě „přednáškovou“ místnost, přednášky by probíhaly nepřetržitě . Taky bych vytiskla nejen harmonogram s časy, ale i papír s „kde, co je“ jednalo by se o stručný plánek místností, co kde by mohl návštěvník najít.
Arya:
Musím uznat, že k tomu abych dala desítku mi zabránila zejména moje únava jako organizátora, také to, že se během akce našla spousta drobnějších chyb nebo nedomyšlených věcí, které třeba běžnému návštěvníkovi nedošly. Třeba turnaje neměly odhadnutou délku a tak zasahovaly do dalšího programu, nebo se jaksi nedokázalo podle přezdívky dodatečně najít vítěze kvízu A opravdu se nebudu každého ptát, jak se jmenuje.

3. Co byste nejvíce ocenili vzhledem k tomu, že se jedná o první ročník akce?
Rin: Ocenila jsem, že nikde nebylo vyloženě prázdné místo, a i když ano, vždy to bylo zaplněno nějakou zábavnou aktivitou. Bylo zde zahrnuto poměrně dost sekcí a spousta pomocných rukou. Byla také vidět snaha, a také jsem ocenila ten „bufet“. Ani automaty nebyly k zahození, i když zbytečně trochu schované.
Arya:
Určitě musím ocenit množství přednášek, které se podařilo nakonec sehnat a jejich kvalitu, protože program byl docela nacpaný.

4. Co jste si užili nejvíce?
Rin: Užívala jsem přednášky, DDR, ale i promítání.
Arya:
Bude to zvláštní, ale nejvíce jsem si asi užila svojí přednášku, nejspíše díky tomu, že jsem byla ráda, že jí mám konečně za sebou. (Ta nervozita je děsná ._.) A poté malý LARP, který tak nějak najednou vznikl a já měla konečně příležitost se nějakého zúčastnit.

5. Hodláte se v případě možnosti a konání dalšího ročníků též s něčím zapojit, pokud ano, o čem uvažujete?
Rin: Ráda bych se zapojila, pokud o mě bude zájem pomůžu s čímkoliv nejlépe v okruhu anime .
Arya:
S účastí na dalším Geetaconu tak nějak počítám, nejspíš se vrhnu na „reformu“ kvízů, vylepším svou přednášku a možná zapracuji ještě na jednom překvapení, pokud budu mít někoho, kdo mi s ním pomůže.

Reakce organizátorů:
Yuuchigo: Přednášky probíhaly nepřetržitě, jedna prednaskova místnost je při počtu26ti přednášek nerealizovatelna.

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*